Balkongkryddor

Det är så ROLIGT att se saker växa. Det kanske beror på vad som växer dock...
Ogräs = inte så kul
Kryddor = jättekul!
 
Jag har iallafall planterat tre balkonglådor nu i veckan fulla med persilja, rukola och Basilika. Det enda som inte är uppe nu är rukolan då den lilla basilikan tittade fram igårkväll.
Persiljan var först upp och det tog bara två dagar! Jag har suttit och vaktat hela tiden så att inte jorden blir för torr med min lilla gröna blomspruta.




De två sista bilderna är bara med en enda dags mellanrum och idag är det ännu fler. Ville även ha tomater men enligt trädgårdsmästaren är det lite sent att plantera det nu.

Påtal om något helt annat, visste ni att det är sjusovardagen idag? Vi sov till kl 10 idag och kände båda att sova längre vore onödigt, så nu dricker vi kaffe och äter min äppelpaj till frukost med vaniljglass. GOTT ♥
Har ni sovit extra länge idag och vet ni varför det kallas sjusovardagen? (egentligen blev den bortplockad ungefär när min gammelfarfar föddes, men ändå)

Kul att Morfar och Mamma oxå spelat förut och ja, man förlorar nog alltid i slutändan. Tur att vi slutade i tid!

 





M

http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Sju_sovare

Johanna Ekström

Hej Stina,

Vilken supermysig Malta-blogg du har! Jag har just startat en bloggportal på min hemsida alltommalta.com, det hade varit superkul att ha med din blogg i nätverket för att inspirera andra att flytta till vackra Malta! Maila gärna mig på [email protected] så kan jag berätta mer.

Ha en bra dag!
Varma hälsningar
Johanna

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo