Det är för varmt och blött på samma gång

Nu tycker säkert många att man inte ska klaga. Men det kommer jag göra ändå därför att jag har nog haft den mest förbannat dåliga vecka i på länge. 

För det första så har vår hyresvärd fått för sig att vi driver vandrarhem här och hyr ut lägenheten till andra. Så igår var dom här för att kasta ut oss allihopa på gatan. Nickie som jag Filip och jag bor med har sin kusin och hans fästmö här på besök. Det var ABSOLUT inte okej och hyresvärden tror inte ens på att dom är kusiner. 
"Det är bara undanflykter" 

Tanten satt i vår lägenhet och tänkte inte lämna den förens vi hade börjat packa. HOn hade beställt en låssmed för att byta låset på dörren och var fast besluten om att vi ljög henne rätt upp i ansiktet och hon vägrade lyssna på vad vi hade och säga. Jag spelade in hela samtalet och var så sjukt nära att ge henne en käftsmäll då att dom små dubbelhakorna dallrade...

Så ut på gatan innan kvällen skulle vi. Vad är min lösning när dom gått? 
Jo, jag sätter mig i rummet och bölar sönder. Gråter en skvätt med Nicke oxå och sen gråter jag även i telefon när jag ringer till Filip. Han i sin tur fixar advokat ifrån sitt jobb och ringer mäklaren och styr upp det hela. 
enligt maltesisk lag är det olagligt att göra någon hemlös och vi kan stämma dom om de skulle göra det. Därför sitter jag nu i lägenheten och kan vara lugn idag, men igår var INTE roligt. 

Jag och Filip tittat på nya lägenheter och det går väl sakta framåt. Det är dock brist på lägenheter just nu och men en hyresvärd som vill ha oss ut fortast möjligt så är det lite brådis. Vi får enligt lag vara kvar, men det om vi vill det är en annan femma. 
Iaf, påtal om värme! 

Såhär ser väderprognosen ut för kommande veckoperiod.
 
= JAG DÖR.
Avundas mig ICKE. Det är svettigt på dagen och dubbelt så jobbigt när man ska sova. Dissa tio grader så skulle jag vara nöjd. 

Ska försöka uppdatera med lite med bilder snart men jag har haft fullt upp med lägenheter, dumma tanter och idioter hit och dit. Det är förvånande många som tror att dom kan köra över lilla mig bara för att jag är tjej och liten. Sen tycker dom inte om mig när jag bevisar motsatsen. 
Tji får dom iallafall, och knäpp på näsan skulle dom ha av en bålgeting vissa. RÄTT PÅ NÄSAN! 

Hoppas ni har det bra hemma, jag saknar er i vanlig ordning och jag har seriös abstinens efter lite tjejsnack. 
Är hemma imorgon, skypea mig! 

Pussnatt baai ♥

PHOTOBOMB
I helgen på väg till klipporna. fullt med konfetti!
 
Ser ni sista bilden och vad det är för något på botten. 
<3 ?

 
 





M

Pengar?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo