Huvudvärk och groddar

Då var vi flyttat! Det var två dagar sedan och vi trivs jättebra. Det enda är att köket har för några arbetsytor men det får vi stå ut med.
 

Dagen till ära har jag extrem huvudvärk och magkramp som inte vill släppa. Jag har ätit panodil, dricker vatten och sover mycket men det hjälper inte. Förutom detta så är det byggarbete som pågår utanför och det är smällhett. Jag mår inte så bra helt enkelt och det är sååå tråååkigt att inte ha något jobb! Fick ju jobb på en godisbutik men det funkade inte och dom har inte hört av sig ang jobbtider så dom känns extremt oseriösa.

Så jag har sökt nya jobb och idag hade jag ett 40 min långt språktest via skype där jag fick en Svensk text jag skulle översätt på Engelska och en Engelsk till Svenska. Dom vill att man ska kunna använda There, Their och They’re korrekt. Kunna använda apostrofer rätt och kommatecken.
Needless to say, I NAILED IT!

Har ytterligare en intervju imorgon innan dom bestämmer sig för om jag platsar i teamet så jag ska sitta och förbereda lite inför det ikväll.

Förutom detta så ha jag planterat kryddor på balkongen! en basiligaplanta hade jag sen innan, den åkte rakt ner i jorden bland de andra basilikafröna. Planterade även "Rockets" (Rukola) och persilja. 
Snart är det grönt på min balkoooong
 
Wooop!
Bai! :)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo