Min bubbla är för trång

Så jag och Filip har pratat lite om att jag är en person som behöver personligt andrum... Har insett det mer och mer senaste åren och han säger sig varit förundrad över att jag ofta satt och åt själv på luncherna på jobbet, handlade själv i mataffären, gick själv hem osv. Vilket jag tycker är helt normalt men han tycker är roligare att göra med andra. 

Vi är olika men lika på samma gång för självklart tycker jag det är kul att göra allt det ihop med någon annan oxå. Men att vara helt själv är helt underbart det oxå. 

För att göra en lång historia kort.
När jag var hemma i sverige så kom samtidigt det över två personer till vår lägenhet varav en är kusin till vår andra rumskamrat. Filip bodde hos sin andra kompis för att ta hand on hand hundar så vi har inte bott i lägenheten på två veckor ungefär. Änsålänge allting gott!

Sen ringer hyresvärden till Filip... 
Och då bröt helvetet löst! Hon skrek och gormade Filip i örat utan att han fick en syl i värdet. 
- Vilka är det som bor i lägenheten?!
- Hur många är det som bor i lägenheten?! 
- Ni har begått kontraktsbrott
- Ni får ABSOLUT INTE hyra ut i andrahand 
Varpå Filip försöker säga att det är en kusin till vår rumskamrat som...
- NOOO ROOMMATES!!! I WANT YOU OUT BY TONIGHT *Klick*
.......


Vad Filip försökte få fram var ju såklart att vi inte lånat ut i andrahand och att vi inte tagit betalt för deras boende här. Vi tog fram kontraktet efter att samtalet avsltats och lusläste det varpå det står att man inte får låna ut i andrahand men man får ha släktingar över. Så, problem löst. 

Det enda jag känner nu är att vi har nu flyttat tillbaka till lägenheten och vi har fortfarande två extra personer här. Dvs, vi är fem pers på en tvåa med vardagsrum och jag har ingenstans att ta vägen eftersom att mitt sovrum kommer bli avbrutet med kisspauser då man måste gå genom vårat sovrum för att komma till toaletten. 


*dies*





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo