Rosévin och vadslagning

Tillbaka på Malta som sagt, 
Jag vet inte vad det är men vädret gör så att jag har jättesvårt att gå upp på morgonen, vill sova middag och slocknar rätt tidigt på kvällen. Luften här har nog något sömngift i sig. 
Eller så dricker jag bara fö lite vätska då dom bara har kolsyrat vatten i denna lägenhet vi nu är i och jag hatar kolsyrat vatten... 

Vi bor i Filips väns lägenhet och tar hand om hans två små hundar. Dom är helt okej, skäller på alla hundar och katter inom räckhåll och drar i kopplet (läs: lite ouppfostrade). DOCK söta :) 

Sofi är den minsta och har en lustig vana att slicka rent våra fötter när vi sitter ner vid datorn eller äter. Inte helt uppskattat då jag är väldigt kittlig. 


Jag och Filip har varit extremt lata sen jag kom tillbaka och han har även har extremt ont i magen så han har varit hemma sen i torsdags. Igår var vi så lata att vi beställde pizza istället för att laga mat... Till dörren ska nog läggas till.. 

Under beställningen så sa tydligen pizzakillen att om man beställde tre pizzor så fick man en vinflaska på köpet vilket jag inte trodde på att filip beställde. Jag trodde inte på honom i den grad att vi slog vad om disken. 
Fick jag ta disken sen? Japp! 
Vid dörren stod sen en kille med tre pizzor och ett rosévin. Allt för 19 Euro.
 

Vinet var inte gott så när pizzan var klar så tog jag bort smaken med Choklad/laktrismousse :) 
DET var däremot GOTT!





M

Åt ni upp alla tre pizzorna?

Stina

Det tog med än en dag att äta upp dom... haha

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo