En lös katt.

På dagens agenda har varit att handla, träna och äta. Så jag tänkte att det skulle bli en lugn morgon innan träningen började kl 13:00.

Icke! Jag hade precis kommit hem efter att ha åkt en vända med bilen på jakt efter ett vettigt diskställ. Utan vidare lycka i det letandet satt jag och mumsade sallad vid datorn när det ringer på dörren. Utanför står en söt tant ifrån två våningar över och frågar :

- Du saknar inte en katt? Den är ungefär såhär stor *tanten demonstrerar*
- Nej tyvärr, vi har precis flyttat in och vi har ingen katt.

Jag presenterar mig för min nya granne och säger att jag dock gärna hjälper henne om det är så att det inte löser sig. Hon tackar för sig och kilar vidare till nästa dörr.
En halvtimma efter ringer det igen och tanten har då försökt att få tag på fastighetsägaren men ej fått någt svar. Då jag hade lite bråttom lovade jag då att genast skicka meddelande till min sambos familj som äger fastigheten. Jag tar tantens kontaktuppgifter och återgår till min sallad.

Den när jag ska gå till träningen och öppnar min ytterdörr så slinker denna TJOCKA katt in genom dörren och in i vardagsrummet. Vit och rödfläckig och ärldens tamaste katt hade jag sedan under min soffa. Så fort jag kallade på den så kom den fram och nosade...
Ungefär såhär såg den ut! (fast tjock och fet ♥)


Allt löste sig tillslut och katten har nog hittat hem nu, men inte tänker väl jag att det ska slinka in en katt i min lägenhet när jag öppnat dörren. Trappuppgången har ju kodlås så att omdet inte varen ninjakattså tillhör den ju någon i trappuppgången. Misse lilla ♥
 
Nu sitter jag ochmyser med te och tända ljus i våran smått stökiga lägenhet. Ordningen på alla sker börjar sakta hitta sin plats men några bokhyllor och en byrå ska fixas innan det kommer bli helt klart.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo