You are merely a mess

"We are just a collection of cells overrating ourselves"

Mer sant än så blir det inte. Jag fick lägga till en kurs i skolan som jag först av ougrundlig anledning inte fick plats i ifrån början. Behöver Biologi 2 för att söka vidare till lärare och när jag fick mina antagningsbesked fanns alla mina kurser med (Kemi, Matte 3b/c och Naturkunskap) med men inte Biologi... Efter en vecka på skolan märkte jag att vissa hoppade in i mina kurser och andra hoppade av så jag tänkte att jag borde kunna göra samma sak. Sagt och gjort frågade jag biologiläraren om han hade platser kvar. 

- Ja! Platser har vi, det är bara att du hoppar in. Klassen börjar om en kvart! 

Vipps var det löst!
Nu har jag tittat på celler jag skrapat ifrån kinden i mikroskop och jämfört med växtceller ifrån en rödlök och det känns skönt att säga. Vi har inte lika celler överhuvudtaget

Skillnaden kan ni se här! 
 
Mina celler! HUR COOLT?! Så coolt. Såhär ser det ut i din kind oxå! 
Blått färgämne har lagts på mina celler för att vi ska kunna se dom bättre, så tro inte att jag är blå i kinden för det är INTE normalt att vara. 

Rödlökscellerna ser ut såhär och vi har inte tillsatt något färgämne. Ser ut lite som murade små klossar tycker jag.

Framöver kommer jag läsa på för fullt  och första provet i biologin är redan nästa vecka. Prov... Det var sååå länge sen man hade prov och kursen är mycket mer inriktat på kemisk biologi än förut. Vilket är inget mindre än knepigt. 
 
Önska mig lycka till så önskar jag er en fin kväll. Jag ska plugga vidare en kortis och sedan sova. Sova mer vill säga, har redan sovit middag 1 timma idag och är redan trött fast klockan bara är 20:34! 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo