Farsdag

Idag var det Pappas dag och jag spenderade den med att mestadels sova. 
I och med att jag jobbade på nattklubben Pop Orange i Värmekyrkan inatt och inte var hemma före kl 04:15 så var en dag av sömn det jag behövde. Min uppgift blev garderoben denna kväll, så jag stod och pratade med så många olika människor varav hälften inte minns mig idag. 
ImageEfter en dag utav sovande, insikt att bilen med vinterdäck är på Gotland, kattmys i soffan och äppelpajsätande drog jag mig hem till föräldrarna för att laga överaskningsmiddag till Pappa. Anna och jag svängde ihop kalvnoisette med sås och potatisgrattäng serverad med sallad. Han blev helt klart förvånad att finna oss redan hemma och maten redan färdig. Det är inte ofta han blir överaskad men idag så! 

Vi har verkligen haft en supertrevlig kväll och alla samtal mynnade till sist ut i "Ämneslärare i Biologi och Naturkunskap". För om det är någon utbildning jag fastnat för så är det nog den. Pappa stöttar mig 100% och tror att jag skulle bli en bra lärare, vilket kändes jätteroligt att höra. Biologi har alltid intresserat mig, pedagogik har jag läst förut och fortsätter gärna att bygga på mina kunskaper inom ämnet. Att bli lärare som verkade så enormt långt borta i karriärsvalen känns helt plötsligt mycket närmare. 

Under tiden jag funderar har jag precis sökt de kurser jag behöver för att bli behörig att söka utbildningen och kommer jag in på alla kurser så har jag en vårtermin fullspäckad med studier att se fram emot. Det känns minst sagt stort och ingenting är skrivet i sten. Men jag vill inte börja plugga när jag är 30 utan snarare vara klar då, vill inte heller slita som servitris resten av livet utan känna att jag ger någonting vidare. Varför då inte Biologi och läran om livet, det som är så enormt roligt! Kila är med mig och letar info as we speak!
 

Skriv gärna dina tankar om detta, jag tar in allas perspektiv på detta. 
Hoppas er farsdag var fin, det var min. 
Sov gott ♥





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo