Jag skriver inte mer.

Svaret är väldigt enkelt på varför jag inte bloggar lika mycket som jag en gång gjorde. 

För det första så har jag totalt glömt vilket lösenord jag har till bloggen så jag kommer endast in via en dator som jag inte använder längre. Jag har försökt ansöka om nytt lösenord hur många gångersom helst med jag får aldrig någon återställningslänk skickad till min mail. Varje gång jag försöker lösa det så tar min ork lixom slut vid
"Maila ansvariga på blogg.se" 
Känner inte att det är så viktigt. 

Men den största orsaken är ändå att jag har människor jag en gång känt och litat på som jag inte vill har någon inblick i mitt liv längre. Det handlar om någon som misshandlat mig psykiskt under flera års tid och jag känner mig obekväm i att lägga upp mina tankar och funderingar när hen kan läsa detta. 

Sen tycker jag dessutom att det inte är lika roligt längre. Jag blir obekväm när för många läser och jag tycker det är jobbigt i största allmänhet med vad som är intressant för andra att läsa eller inte. Jag skrev så länge för bara min egen skull och det är nog vad jag kommer göra framöver. Kanske unden en lösenordsskyddad blogg eller i annat utförande. 
Oavsett så vill jag tacka alla som går in här ibland för att se vad jag har för mig. Men jag tror att alla som göra det och är intresserade oxå är en del av mitt liv i övrigt och hör av sig med jämna mellanrum. 

Så med det säger jag tack och adjö ör denna gången. 
Don't expect me to be back in quite some time. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo