Kunskapsjakt och förvirring

Är hungrig efter så mycket. 
Mestadels är det att koppla av och sova. Det blir aldrig nog med sömn och när jag vaknar så känner jag mig stressad över hur våren kommer bli. Dock finns det ett så jääkla bra citat jag läste igår som lyder
 
"If you are worrying about something, you are practicly betting against yourself"
SPOT ON! 

Säger inte att man inte tror på sigsjälv över huvud taget om man är nervös, oroar sig eller ifrågasätter sina val. Dock tar jag det som att man kanske bara ska försöka fortsätta med det man gör tills ett beslut man väntar på kommer kanske. Så det är vad jag försöker att göra, vänta ut stormen. 
 
 
Varför är jag stressad då? Undrar ni kanske.. Jo. 
Jag har precis börjat plugga 75% (Vilket inte är 100% jag vet!) och jag har helt plötsligt en massa tid över jag inte haft förut. Den tiden fyller jag upp med att plugga dom kurser jag har och framför allt, räkna matte. Vilket nog är det vidrigaste jag vet. Det går bra ett tal, nästa tal man kommer till så slår det slint i huvudet och jag förstår verkligen ingenting. Antingen har boken inte förklarat hur jag ska göra eller så är jag så fruktansvärt trög att jag inte vet motsatsen. Så, matten stressar mig något enormt. 
SEN väntar jag på besked om anställning ifrån ett bemanningsföretag vid namn Proffice som ska svara på om dom vill återanställa mig på min gamla tjänst igen då alla vi Julvikarier fått gå. Därefter kommer mitt dilemma. 

Hur gör jag om jag får det, hur blir det om jag inte får det. Att hoppa av några kurser är enkelt och att kanske läsa en kurs på sidan av jobbet skulle absolut gå. MEN om jag inte får det, måste jag ta studielån då. 
LÅN?! Ordet är som cancer i öronen på mig. Skulle alla dagar i veckan spara lön under en längre tid som sedan betalar för studierna istället för att ta lån. Men då kommer istället en liten fågel och säger "Du är 22 Stina, du kommer inte vara färdig lärare före 27 års ålder".... Okej. Men man kan väl bli färdig lärare när man är 30 eller?! 

Summan av kardemumman: Jag är inne i en förvirrande process där jag ifrågasätter vem jag är och vad jag vill göra med mitt liv.
Det suger.
 








Johanna - enklaknep.se

Kul blogg, hur kom du på att att du ville börja blogga?

Ha en super mysig dag

Svar: Har bloggat den 2008 mer eller mindre. Bloggade för en sida på Malta som heter "Alltommalta" ett tag då jag bodde där och efter jag kom hem så har jag inte kommit igång igen riktigt. Ha en supermysig dag du oxå!
Stina

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo