Välkommen våren!

För första gången i mitt liv så har jag börjat vårpynta! 
 

Jag har nog aldrig varit så taggad på våren som jag är just nu och varje dag solen är framme (vilket den bevisligen inte var idag, skitväder!) så känns det som om hela min tillvaro sjunger! Man hör fågelkvitter när man går upp på morgonen, jag i min extremt morgontrötta status tar mig bort till kaffemaskinen i köket där alla minasmå växter står och gror. Och varje natt har antingen någon ny liten finis tittat upp ovenför jorden eller så har en annan fått ett nytt blad, blivit liiite större osv. Jag ÄLSKAR när det växer!!!! 
Min orkidé har precis slagit ut, min växtlampa som jag byggt själv funkar prima och den lilla påskliljan blommar för fullt. Vårat kök är som en lite vårbomb att gå in i och jag stormtrivs... 
 
 
Till poängen med detta inlägg dock,det gäller jobb och muffins.
 
  1. Jag har fått jobb som anpassar sig till 100% utefter hur mycket jag studerar. Helt på riktigt fick jag ett samtal för några veckor sedan när jag gick till jobbet och hör en röst som jag känner väl  Hen frågar om jag fortfarande är intresserad av ett jobb jag sökte för inte så länge sen och om jag skulle vilja kombinera det med mitt studerande. Dom skapar alltså, en studenttjänst till mig och ännu är det bara jag i heela Norrköping som har detta. Känns fantastiskt! 
    Man kan väl säga att det är ett slags flexjobb där jag själv anmäler vilka tider och hur mycket jag kan jobba utefter vilket tryck jag har i skolan. har jag mycket prov osv kanske jag inte jobbar alls på ett tag och har jag lov kan jag gå in och jobba 100% om tillfället ges. 
    Perfekt!

  2. Jag stannar kvar och jobbar som extrapersonal på Café Villa Flora i sommar. Jag saknar att baka, göra cappuchinos och at möta kunder öga mot öga. Det ska bli jätteroligt att komma tillbaka till verksamheten och jag ser fram emot dom helger som kommer att spenderas där!


Båda jobbtillfällen jag har här jag har fått därför att jag har FRÅGAT, så snälla ni som sitter och söker jobb och inte lyckas. VÅGA FRÅGA, att vara feg att fråga är din värsta ovän.

Förutom detta så har jag hvudet runt så mycket olika saker som skulle göra detta blogginlägg för långt så jag avslutar i köket där jag började. I köket har det hänt grejjer som inte hänt på, år! 
För det första har jag ändligen satt upp en griffeltavla på ett utav skafferidörrarna och jag har pratat om att ha någon form av griffeltavla att skriva tesorter och liknande på i... Ja vi pratar år här. JÄTTELÄNGE har jag oratat om detta och vipps! idag blev det av! 
 
Hur fint skulle det inte kunna bli om man tränar lite med Kalligrafi hemma?? Det är en film som jag har satt på dörren och den finns att köpa på TGR. Kommer inte ihåg priset men studentkgodkänt är aldrig dyrt!
 
Så dagen till ära bara för att det äntligen blev av så bakade jag även Muffins.

Den konstanta väntan, under muffinsväntandet hann jag med en hel del, titta in i ugnen, yoga, stå på händer. Det vanliga men andra ord när jag bakar.

Men Muffins har jag heller aldrig bakat senaste åren, mest därför att muffins nog är det tråkigaste bakverket man kan göra! När allt jag tänker på är att den tiden det tar, tar lika lång till att göra något mycket godare. 
Vad?... Äppelkaka såklart! 

Men jag gjorde muffins och det blev tre olika sorter. Blåbär, vit choklad med apelsinskal och även äpplemuffins med kardemumma och kanel. Jag kunde inte hålla mig. NÅGOT var ju tvunget att vara med äpple 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo